Noutăți de la BlizzCon 2023: Diablo 4 DLC, Cataclysm Classic și multe altele

BlizzCon 2023, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului pentru fanii jocurilor video, a adus o serie de anunțuri importante. Printre acestea se numără lansarea unui DLC pentru Diablo 4, revenirea conținutului clasic pentru World of Warcraft, precum expansiunea Cataclysm, și multe altele12.

Diablo 4: Vessel of Hatred

Unul dintre cele mai așteptate anunțuri a fost legat de Diablo 4. Directorii de producție Tiffany Wat și Chris Wilson au discutat despre schimbările care vor avea loc în sezonul curent al jocului. A fost anunțat că Diablo 4: Vessel of Hatred, prima expansiune a jocului, va fi lansată la sfârșitul anului 2024. DLC-ul va include și o nouă clasă pentru jucători1.

World of Warcraft: Cataclysm Classic și The Worldsoul Saga

Pentru fanii World of Warcraft, BlizzCon 2023 a adus vești bune. Producătorul executiv Holly Longdale a dezvăluit că conținutul clasic pentru World of Warcraft va reveni, inclusiv expansiunea Cataclysm și conținut suplimentar hardcore pentru versiunea clasică a RPG-ului1.

De asemenea, Chris Metzen, directorul creativ executiv al Warcraft, a dezvăluit următorul arc de expansiune al francizei, World of Warcraft: The Worldsoul Saga. Următorul capitol al RPG-ului va fi o expansiune în trei părți: World of Warcraft: The War Within, World of Warcraft: Midnight și World of Warcraft: The Last Titan. The War Within este programat pentru lansare în 2024 și vor fi furnizate mai multe detalii despre expansiunile Worldsoul Saga în viitor1.

Overwatch 2 și Hearthstone

În cadrul segmentului Overwatch 2, directorul de artă Dion Rogers a prezentat pe Mauga – al 39-lea personaj și primul personaj samoan pentru shooter-ul eroilor1.

Între timp, designerul principal al Hearthstone, Cora Georgiou, a dezvăluit o nouă expansiune pentru Hearthstone1.

Warcraft Rumble

Jocul mobil gratuit Warcraft Rumble a început să fie lansat chiar înainte de începerea BlizzCon, așa că a avut sens să primească o atenție deosebită în timpul spectacolului2.

Declarația de misiune a lui Phil Spencer pentru Blizzard

Deși nu a fost exact un anunț, BlizzCon a început cu un moment important când șeful Xbox, Phil Spencer, a urcat pe scenă. Spencer nu a venit cu nicio veste (cum ar fi jocurile Blizzard care vin la Game Pass), dar a stabilit o declarație de misiune pentru relația Xbox cu compania2.

Întrebări frecvente

Ce este BlizzCon?

BlizzCon este un eveniment anual de gaming organizat de Blizzard Entertainment pentru a promova jocurile sale recente și viitoare.

Ce este un DLC?

DLC, sau downloadable content, este un termen folosit în industria jocurilor video pentru a descrie conținutul adițional care poate fi achiziționat pentru un joc după lansarea acestuia.

Ce este World of Warcraft?

World of Warcraft este un joc de rol online masiv multiplayer (MMORPG) creat de Blizzard Entertainment.

Ce este Diablo 4?

Diablo 4 este cel mai recent joc din seria Diablo, un popular joc de rol de acțiune dezvoltat de Blizzard Entertainment.

Explicații termeni

DLC: DLC, sau downloadable content, este un termen folosit în industria jocurilor video pentru a descrie conținutul adițional care poate fi achiziționat pentru un joc după lansarea acestuia.

World of Warcraft: World of Warcraft este un joc de rol online masiv multiplayer (MMORPG) creat de Blizzard Entertainment. Jocul este setat în universul Warcraft și permite jucătorilor să creeze un personaj și să exploreze un vast, open-world, completând misiuni și luptându-se cu monștri.

Diablo 4: Diablo 4 este cel mai recent joc din seria Diablo, un popular joc de rol de acțiune dezvoltat de Blizzard Entertainment. Jocul este setat în lumea Sanctuary și permite jucătorilor să lupte împotriva forțelor răului într-o serie de misiuni și dungeon-uri.

BlizzCon: BlizzCon este un eveniment anual de gaming organizat de Blizzard Entertainment pentru a promova jocurile sale recente și viitoare. Evenimentul include anunțuri de jocuri, panouri de discuții, concursuri de costume și multe altele.

Releated