OnePlus 11 este echipat cu Snapdragon?

OnePlus 11 este un smartphone de top care combină performanța și designul elegant la un preț accesibil. Acesta este echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 2, până la 16 GB RAM LPDDR5X și o cameră Hasselblad de generația a 3-a13. Ecranul său AMOLED de 6,7 inci cu rata de reîmprospătare de 120 Hz și bateria de 5000 mAh cu încărcare rapidă de 100W completează specificațiile sale impresionante14.

FAQ

Ce este procesorul Snapdragon 8 Gen 2?

Snapdragon 8 Gen 2 este un procesor de înaltă performanță produs de Qualcomm. Acesta este fabricat pe un proces de 4 nm și oferă o performanță excelentă pentru dispozitivele mobile, precum OnePlus 112.

Ce este o cameră Hasselblad?

Hasselblad este un brand renumit în domeniul fotografiei, cunoscut pentru calitatea și performanța superioară a camerelor sale. OnePlus 11 folosește o cameră Hasselblad de generația a 3-a, care oferă o calitate excelentă a imaginilor și o experiență fotografică îmbunătățită3.

Ce înseamnă o rată de reîmprospătare de 120 Hz?

Rata de reîmprospătare de 120 Hz se referă la numărul de ori pe secundă în care ecranul actualizează imaginea afișată. Un ecran cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz oferă o experiență vizuală mai fluidă și mai rapidă, ceea ce este ideal pentru jocuri și conținut video de înaltă calitate4.

Explicații termeni

  • AMOLED: Acrimul pentru Active Matrix Organic Light Emitting Diode, AMOLED este un tip de ecran care oferă culori vii, contrast ridicat și consum redus de energie4.
  • LPDDR5X RAM: LPDDR5X este o versiune îmbunătățită a memoriei RAM LPDDR5, care oferă viteze mai mari de transfer de date și eficiență energetică îmbunătățită3.
  • UFS 4.0: Universal Flash Storage (UFS) 4.0 este un standard de stocare rapidă pentru dispozitivele mobile, care oferă viteze de citire și scriere superioare în comparație cu versiunile anterioare3.
  • SUPERVOOC: SUPERVOOC este o tehnologie de încărcare rapidă dezvoltată de OnePlus, care permite încărcarea bateriei de 5000 mAh a OnePlus 11 într-un timp foarte scurt3.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]