OnePlus 12, 12R și Buds 3: Lansare oficială cu prețuri și specificații

OnePlus, cunoscutul producător de dispozitive mobile, a anunțat recent lansarea oficială a ultimului său model de vârf, OnePlus 12, împreună cu varianta mai accesibilă, OnePlus 12R, și căștile wireless OnePlus Buds 3. Acestea vor fi disponibile pe piața globală începând cu data de 6 februarie.

Modelul OnePlus 12, care va fi disponibil în SUA la prețul de $799.99 (€949 / £849), este echipat cu 12GB de RAM și 256GB de stocare. Acesta face parte dintr-un trio de dispozitive lansate de OnePlus, celelalte două fiind modelul mai accesibil OnePlus 12R și căștile wireless OnePlus Buds 3.

OnePlus 12 se remarcă prin specificațiile sale de top, oferind o autonomie impresionantă a bateriei, un ecran mare cu o luminozitate maximă declarată de 4,500 nits și o cameră foto de calitate. În plus, spre deosebire de modelul anterior, OnePlus 11, noul model include suport pentru încărcare wireless și are un rating IP îmbunătățit pentru rezistență la praf și apă.

În ceea ce privește OnePlus Buds 3, compania a confirmat că data de lansare în Europa va fi, de asemenea, pe 6 februarie, corectând astfel o informație anterioară care indica data de 13 februarie.

Întrebări frecvente (FAQ)

1. Ce este OnePlus?
OnePlus este un producător de dispozitive mobile cunoscut pentru telefoanele sale inteligente de înaltă calitate.

2. Ce este un model de vârf?
Un model de vârf este un produs care reprezintă cea mai avansată tehnologie disponibilă de la un producător la un moment dat.

3. Ce înseamnă “rating IP”?
Ratingul IP (Ingress Protection) este un standard care indică gradul de protecție al unui dispozitiv împotriva intrării de praf și apă.

4. Ce sunt căștile wireless?
Căștile wireless sunt dispozitive audio care se conectează la alte dispozitive, cum ar fi telefoanele mobile sau computerele, fără a necesita un cablu.

Explicații termeni

RAM: Memoria cu acces aleator (RAM) este un tip de memorie de calculator care este utilizată pentru a stoca datele și codul de program care sunt în curs de utilizare activă.

Nits: Nits este o unitate de măsură pentru luminozitate, sau intensitatea luminii. Un ecran cu o luminozitate mai mare va fi mai ușor de văzut în lumină puternică.

Încărcare wireless: Încărcarea wireless este un tip de încărcare a bateriei care nu necesită un cablu pentru a conecta dispozitivul la sursa de alimentare. În schimb, utilizează câmpuri electromagnetice pentru a transfera energie între două obiecte.

Rating IP: Ratingul IP (Ingress Protection) este un cod care indică gradul de protecție al unui dispozitiv împotriva intrării de praf și apă. Prima cifră din codul IP indică nivelul de protecție împotriva prafului, iar a doua cifră indică nivelul de protecție împotriva apei.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]