OnePlus 12, cu Snapdragon 8 Gen 3, va fi lansat în China pe 5 decembrie

OnePlus, în pragul aniversării a 10 ani în decembrie, pregătește lansarea unui nou telefon de top în Shenzhen, China, la ora 14:30 pe 5 decembrie (ora locală). Site-ul oficial al mărcii din China a dezvăluit viitorul OnePlus 12, care seamănă izbitor cu predecesorul său, deși culoarea insulei camerei se potrivește acum cu cea a corpului – asemănător cu modelul Ace 2 Pro. Pe lângă opțiunile de alb lucios și negru mat clasic, designul verde actualizat va avea un aspect mat de marmură, spre deosebire de finisajul lucios simplu anterior.

Conform sursei noastre, Yahoo Tech HK, OnePlus a împărtășit deja unele specificații cheie în mai multe postări pe Weibo. Acestea includ un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 (fără surprize aici), un nou senzor Sony LYT-808 pentru camera principală de 50 de megapixeli și o cameră telefoto periscopică de 64 de megapixeli, 3X – ambele cu atingerea magică a Hasselblad, ca de obicei. Alte detalii includ un panou de afișare 2K de la BOE din China, alunecătorul de alertă iconic, încărcarea wireless, telecomanda cu infraroșu și optimizarea touch sub ploaie – o altă caracteristică moștenită de la Ace 2 Pro.

Pentru moment, se cunosc puține detalii despre OnePlus 12, dar vom afla mai multe în aproximativ o săptămână. Pentru restul lumii, OnePlus a anunțat că data lansării globale va fi anunțată pe 15 decembrie. Rămâneți pe fază pentru a urmări ultimele dezvoltări.

Întrebări frecvente

Când va fi lansat OnePlus 12?

OnePlus 12 va fi lansat în China pe 5 decembrie 2023.

Ce procesor va avea OnePlus 12?

OnePlus 12 va fi echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.

Ce caracteristici noi va avea OnePlus 12?

OnePlus 12 va avea un nou senzor Sony LYT-808 pentru camera principală de 50 de megapixeli, o cameră telefoto periscopică de 64 de megapixeli, 3X, un panou de afișare 2K, încărcare wireless și optimizare touch sub ploaie.

Explicații termeni

Snapdragon 8 Gen 3: Este un procesor de ultimă generație produs de Qualcomm. Este folosit în dispozitive mobile pentru a oferi performanțe superioare și eficiență energetică.

Telefoto periscopică: Este un tip de obiectiv de cameră care permite zoom optic fără a crește semnificativ grosimea dispozitivului. Acesta folosește un sistem de oglinzi pentru a redirecționa lumina printr-un set de lentile, similar cu un periscop.

Hasselblad: Este o companie suedeză cunoscută pentru producerea de camere foto de înaltă calitate. Colaborarea cu OnePlus permite îmbunătățirea calității imaginilor capturate de camerele telefoanelor OnePlus.

BOE: Este o companie chineză care produce panouri de afișare pentru diverse dispozitive, inclusiv telefoane mobile. Panourile de afișare 2K oferă o rezoluție mai mare, ceea ce duce la imagini mai clare și mai detaliate.

Weibo: Este o platformă de social media populară în China, similară cu Twitter. Companiile adesea folosesc Weibo pentru a face anunțuri și a interacționa cu clienții1.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]