Poți obține Fortnite pe Iphone?

Fortnite, unul dintre cele mai populare jocuri free-to-play, se întoarce pe iPhone. În urma unor noi reglementări din Uniunea Europeană, Epic Games, dezvoltatorul Fortnite, intenționează să aducă jocul înapoi pe dispozitivele iOS prin intermediul propriului magazin de aplicații mobile, Epic Store, în cursul acestui an14.

În 2020, Fortnite a fost eliminat din App Store-ul Apple și Google Play, ceea ce a însemnat că versiunile iOS și Mac ale jocului au ratat multe actualizări și chiar sezoane întregi2. Cu toate acestea, în 2023, au apărut câteva servicii de jocuri în cloud care permit streamingul Fortnite pe dispozitivele Apple3. Prin utilizarea platformelor de streaming Luna, GeForce Now sau Xbox Cloud Gaming, jucătorii iOS pot juca din nou Fortnite pe iPhone și iPad3.

În ciuda acestor evoluții, experiența Fortnite pe iOS este pe cale să devină și mai limitată. Începând cu 30 ianuarie, jucătorii care au obținut Fortnite de pe aceste platforme nu vor mai putea cheltui V-Bucks pentru a cumpăra obiecte în joc2. Cu toate acestea, Epic Games speră că jocul se va întoarce pe iOS în 20232.

În 2024, Fortnite va reveni pe iOS în Europa, distribuit prin viitorul Epic Games Store pentru iOS4. Anunțul vine după ce Apple a anunțat că va deschide iPhone pentru magazinele de aplicații terțe în UE4.

Întrebări frecvente

Ce este Fortnite?
Fortnite este un joc video online extrem de popular, dezvoltat de Epic Games. Este cunoscut pentru modul său Battle Royale, în care 100 de jucători se luptă într-o insulă până când rămâne un singur supraviețuitor.

Ce este Epic Store?
Epic Store este un magazin de aplicații dezvoltat de Epic Games. Acesta va fi lansat pe dispozitivele iOS în urma noilor reglementări din Uniunea Europeană care permit magazinele de aplicații terțe.

Ce sunt serviciile de jocuri în cloud?
Serviciile de jocuri în cloud, cum ar fi Luna, GeForce Now și Xbox Cloud Gaming, permit streamingul jocurilor pe diferite dispozitive. Acestea permit jucătorilor să joace jocuri pe dispozitive care altfel nu ar putea rula acele jocuri.

Ce sunt V-Bucks?
V-Bucks sunt moneda virtuală folosită în Fortnite pentru a cumpăra obiecte în joc, cum ar fi costume, emote-uri și Battle Passes.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]