Primele comenzi pentru MacBook Pro și iMac cu M3 încep să ajungă la clienți

Astăzi, clienții din întreaga lume încep să primească primele comenzi pentru noile modele de MacBook Pro și iMac echipate cu cipurile M3 și M3 Pro. Acestea sunt primele dispozitive care beneficiază de noile cipuri M3, care promit o performanță semnificativ îmbunătățită față de generațiile anterioare125.

Detalii despre noile modele

Noile modele de MacBook Pro și iMac cu M3 și M3 Pro au fost anunțate de Apple la sfârșitul lunii octombrie și au început să fie livrate clienților începând cu data de 7 noiembrie46. Acestea sunt primele dispozitive care beneficiază de noile cipuri M3, care promit o performanță semnificativ îmbunătățită față de generațiile anterioare.

MacBook Pro cu M3 este disponibil în variante de 14 și 16 inci, cu prețuri începând de la 1.599 dolari. Modelul de 14 inci este disponibil în trei variante de cipuri: M3, M3 Pro și M3 Max, în timp ce modelul de 16 inci este disponibil doar cu cipurile M3 Pro și M3 Max46.

iMac cu M3, pe de altă parte, este disponibil într-o singură variantă de 24 de inci, cu un preț de pornire de 1.499 dolari. Acesta este echipat cu cipul M3 de bază și este destinat unui public mai larg, spre deosebire de MacBook Pro, care este destinat profesioniștilor și utilizatorilor avansați6.

Performanță îmbunătățită

Cipurile M3 reprezintă un pas major înainte pentru Apple în ceea ce privește performanța. Acestea sunt primele cipuri pentru un computer personal construite folosind tehnologia de 3 nanometri, care promite o performanță grafică semnificativ îmbunătățită. De exemplu, MacBook Pro cu M3 este cu până la 60% mai rapid decât modelul MacBook Pro de 13 inci cu M1, iar iMac cu M3 este de două ori mai rapid decât modelul anterior cu M146.

Întrebări frecvente

Ce este cipul M3?

Cipul M3 este un cip de procesor dezvoltat de Apple pentru utilizarea în computerele sale. Este primul cip pentru un computer personal construit folosind tehnologia de 3 nanometri, care promite o performanță grafică semnificativ îmbunătățită.

Când au început livrările pentru noile modele de MacBook Pro și iMac cu M3?

Livările pentru noile modele de MacBook Pro și iMac cu M3 au început pe 7 noiembrie 2023.

Care este prețul pentru noile modele de MacBook Pro și iMac cu M3?

Prețul pentru noul MacBook Pro cu M3 începe de la 1.599 dolari, în timp ce prețul pentru noul iMac cu M3 începe de la 1.499 dolari.

Explicații ale termenilor folosiți

Cip: Un cip este o piesă de hardware care conține un circuit integrat.

Nanometru: Un nanometru este o unitate de măsură care este egală cu o miliardime dintr-un metru.

Procesor: Un procesor este o componentă a computerului care interpretează și execută instrucțiuni.

GPU: GPU (Graphics Processing Unit) este o componentă specializată a computerului care este optimizată pentru a gestiona și a procesa grafica.

MacBook Pro: MacBook Pro este o linie de laptopuri produse de Apple.

iMac: iMac este o linie de computere all-in-one produse de Apple.

Releated