Probleme cu portul USB-C al iPhone 15 pentru unele accesorii

Schimbarea designului iPhone 15 a adus portul USB-C pe care mulți utilizatori de iPhone îl așteptau cu nerăbdare1. Cu toate acestea, s-a constatat că portul USB-C al iPhone 15 poate reprezenta o problemă pentru unele baterii externe. În loc ca bateria externă să încarce telefonul, iPhone 15 ar putea începe să încarce bateria externă1.

Problema cu bateriile externe

Datorită portului USB-C, orice model de iPhone 15 poate reîncărca alte dispozitive la viteze de până la 4,5 W1. Apple a promovat inițial Apple Watch și AirPods ca dispozitive care pot beneficia de această funcție. Cu toate acestea, modelele iPhone 15 vor reîncărca și telefoanele Android, iPad-urile și alte gadgeturi1. Utilizatorii de pe Reddit au descoperit că unele baterii externe nu vor reîncărca iPhone-ul. În schimb, este invers1.

Concluzie

Deși portul USB-C al iPhone 15 aduce beneficii semnificative, precum viteze de încărcare mai rapide, acesta poate cauza probleme pentru unele accesorii, cum ar fi bateriile externe1. Utilizatorii de iPhone 15 care au nevoie de încărcare suplimentară în timpul zilei ar putea întâmpina dificultăți în utilizarea unor baterii externe cu noul port USB-C. Este important să se ia în considerare această problemă înainte de a achiziționa accesorii pentru iPhone 15.

Releated