Samsung Galaxy S24: Primul telefon care permite încărcarea fotografiilor HDR pe Instagram

Samsung Galaxy S24 marchează un moment de cotitură în lumea tehnologiei mobile, fiind primul telefon care permite încărcarea fotografiilor HDR pe Instagram. Această inovație a fost anunțată de către Dr. Hamid Sheikh, Vicepreședintele Samsung pentru Imagistică Inteligentă, în cadrul evenimentului de lansare a seriei Galaxy S24.

“Orice fotografie sau video pe care îl realizați sau vizualizați va fi afișat în întreaga sa gamă de culori și contrast, de la momentul în care surprindeți conținutul, până la momentul în care îl postați”, a declarat Dr. Sheikh. Acesta a adăugat că seria Galaxy S24 va fi prima care va avea activată funcția HDR pentru fotografii pe Instagram.

În plus, Samsung a anunțat că Instagram, precum și rivalul său Snapchat, vor putea utiliza funcțiile native ale camerei Samsung atunci când se realizează fotografii direct din aplicațiile de social media. Aceste caracteristici includ fotografiile cu lumină redusă ‘… Nightography’, ‘Super HDR’ și stabilizarea video. Pentru a putea utiliza stabilizarea video, aceasta va trebui să fie activată în aplicația nativă a camerei înainte de a fi disponibilă prin Instagram și Snapchat.

Aceste inovații aduc o experiență de fotografiere mult mai nativă pentru proprietarii de dispozitive S24, consolidând poziția Samsung ca lider în domeniul tehnologiei mobile.

Întrebări frecvente (FAQ)

 1. Ce este HDR?
  HDR (High Dynamic Range) este o tehnologie care îmbunătățește calitatea imaginilor prin creșterea contrastului și a gamei de culori. Aceasta permite afișarea unor detalii mai clare în zonele foarte luminoase sau foarte întunecate ale unei imagini.
 2. Ce este Nightography?
  Nightography este o caracteristică a camerei Samsung care permite realizarea de fotografii de înaltă calitate în condiții de lumină redusă.
 3. Ce este stabilizarea video?
  Stabilizarea video este o funcție care reduce tremurul și mișcările nedorite în videoclipuri, rezultând o imagine mai clară și mai stabilă.
 4. Ce înseamnă ‘Super HDR’?
  ‘Super HDR’ este o îmbunătățire a tehnologiei HDR, care oferă o gamă dinamică și mai mare, rezultând imagini cu un contrast și o claritate superioare.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]