Samsung Galaxy S24 Ultra: O nouă eră în fotografia cu AI?

Samsung Galaxy S24 Ultra pare să fie pregătit să revoluționeze lumea fotografiei cu ajutorul inteligenței artificiale (AI). Conform zvonurilor, noul model de smartphone va include o serie de funcții alimentate de AI, precum generarea de tapet de fundal și capacitatea de auto-formatare în Samsung Notes1.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale acestor zvonuri este legat de procesarea AI pentru videoclipuri în One UI 6.1. Aceasta ar putea îmbunătăți calitatea în condiții de lumină slabă, stabilizarea și expunerea, în timp ce reduce zgomotul1.

Mai mult, Galaxy S24 Ultra ar putea oferi o funcționalitate similară cu Magic Editor pentru videoclipuri, permițând utilizatorilor să mute și să șteargă subiecții din videoclipuri după ce acestea au fost capturate1.

Dacă aceste zvonuri se confirmă, Samsung va anunța seria Galaxy S24 – următoarea linie de smartphone-uri de top – în mai puțin de o lună de acum, la un eveniment Unpacked. Se pare că compania mizează pe AI cu Galaxy S24 Ultra, adăugând mai multe funcții alimentate de AI1.

Întrebări frecvente

Ce este AI (Inteligența Artificială)?

AI, sau Inteligența Artificială, este un domeniu al informaticii care se concentrează pe crearea de sisteme capabile să efectueze sarcini care necesită inteligență umană. Aceste sarcini pot include învățarea, înțelegerea limbajului, recunoașterea vizuală, rezolvarea problemelor și adaptarea la noi situații.

Ce este Samsung Notes?

Samsung Notes este o aplicație de notițe dezvoltată de Samsung. Permite utilizatorilor să creeze notițe folosind text, desene sau imagini și să le sincronizeze între diferite dispozitive Samsung.

Ce este One UI 6.1?

One UI 6.1 este versiunea de software dezvoltată de Samsung pentru dispozitivele sale mobile. Aceasta include o serie de îmbunătățiri și funcții noi, inclusiv cele legate de procesarea AI pentru videoclipuri.

Ce este Magic Editor?

Magic Editor este o funcție care permite utilizatorilor să editeze videoclipuri într-un mod avansat, inclusiv mutarea și ștergerea subiecților din videoclipuri după ce acestea au fost capturate.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]