Samsung Lansează Program de Certificare pentru Controllere de Gaming

Samsung a anunțat recent că va implementa un program de certificare pentru controllerele optimizate pentru streaming de jocuri pe televizoarele sale inteligente. Această inițiativă, denumită “Designed for Samsung Gaming Hub”, are scopul de a îmbunătăți ecosistemul de jocuri prin streaming, oferind producătorilor de accesorii terțe o recunoaștere oficială a compatibilității echipamentelor lor cu platforma Samsung.

Primul gamepad certificat în cadrul acestui program, produs de PDP, va fi prezentat la CES 2024 din Las Vegas și este deja disponibil pentru precomandă. Partenerii hardware care colaborează cu Samsung vor putea adăuga pe produsele lor insigna “Designed for Samsung Gaming Hub”, un simbol al compatibilității și calității.

Deși majoritatea gamepadurilor Bluetooth standard sunt compatibile cu Samsung Gaming Hub, certificarea asigură că experiența de joc prin streaming va fi optimizată, indiferent de dispozitivul Samsung suportat utilizat. Samsung subliniază că acest sigiliu de aprobare garantează o experiență de joc superioară, prin compatibilitate și calitate îmbunătățite.

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce este Samsung Gaming Hub?
Samsung Gaming Hub este o platformă integrată în televizoarele inteligente Samsung care permite utilizatorilor să acceseze și să joace jocuri prin streaming fără a necesita o consolă de jocuri dedicată.

Ce înseamnă un controller “optimizat pentru streaming de jocuri”?
Un controller optimizat pentru streaming de jocuri este proiectat să funcționeze eficient cu serviciile de jocuri prin streaming, oferind o conexiune stabilă și o experiență de joc fluidă.

Ce presupune programul de certificare “Designed for Samsung Gaming Hub”?
Programul de certificare “Designed for Samsung Gaming Hub” permite producătorilor de accesorii să obțină o recunoaștere oficială a compatibilității produselor lor cu platforma de jocuri Samsung, asigurând utilizatorilor o experiență optimă de joc.

Explicații termeni folosiți

  • Streaming de jocuri: Procesul de redare a jocurilor video prin internet, fără a fi necesară descărcarea completă a jocului pe dispozitivul local.
  • Gamepad: Un dispozitiv de control pentru jocuri video, cunoscut și sub numele de controller.
  • Bluetooth: Un standard de tehnologie wireless pentru schimbul de date pe distanțe scurte între dispozitive.
  • CES: Consumer Electronics Show, un eveniment anual unde sunt prezentate cele mai noi inovații în tehnologie.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]