Schimbări majore la Apple: Șeful designului pentru iPhone și Watch părăsește compania

Într-o mișcare surprinzătoare, Tang Tan, vicepreședintele pentru design de produs la Apple, responsabil pentru designul iPhone și Watch, va părăsi compania în februarie. Această schimbare va aduce o reorganizare semnificativă în cadrul liniilor de produse esențiale ale companiei.

Tan, care a avut un rol crucial în definirea aspectului și funcționalității atât a iPhone-ului, cât și a smartwatch-ului Apple, a fost unul dintre cei mai importanți executivi ai companiei. Plecarea sa va determina o restructurare a grupului de inginerie hardware, cu atribuțiile sale fiind redistribuite pentru a gestiona tranziția.

Tan a raportat direct lui John Ternus, vicepreședintele senior al ingineriei hardware. În acest moment, nu este clar cine îi va prelua rolul lui Tan sau cum se vor schimba dinamica și structura echipei în urma plecării sale.

Întrebări frecvente

Cine este Tang Tan?

Tang Tan este vicepreședintele pentru design de produs la Apple, responsabil pentru designul iPhone și Watch. El va părăsi compania în februarie.

Ce înseamnă această plecare pentru Apple?

Plecarea lui Tan va aduce o reorganizare semnificativă în cadrul liniilor de produse esențiale ale companiei. Grupul de inginerie hardware va trebui să-și restructureze atribuțiile pentru a gestiona această tranziție.

Cui a raportat Tang Tan?

Tan a raportat direct lui John Ternus, vicepreședintele senior al ingineriei hardware la Apple.

Explicații termeni

Vicepreședinte pentru design de produs: Este un rol executiv înalt în cadrul unei companii, responsabil pentru aspectul și funcționalitatea produselor. În cazul lui Tang Tan la Apple, acesta a fost responsabil pentru designul iPhone și Watch.

Inginerie hardware: Este o ramură a ingineriei care se ocupă cu proiectarea, dezvoltarea, testarea și producerea dispozitivelor fizice și componentelor unui computer sau alte dispozitive electronice.

Reorganizare: În contextul unei companii, reorganizarea implică schimbarea structurii organizaționale, a proceselor sau a atribuțiilor pentru a îmbunătăți eficiența sau pentru a gestiona schimbările, cum ar fi plecarea unui executiv important1.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]