Sony WF-1000XM5: O nouă eră a căștilor wireless – O analiză pe termen lung

Sony WF-1000XM5, cele mai recente căști wireless de la Sony, au devenit în ultimele două luni un companion de nădejde în călătoriile mele. Există multe aspecte care m-au impresionat – calitatea sunetului, durata de viață a bateriei, anularea îmbunătățită a zgomotului activ (ANC) și designul mai compact.

Confortul și potrivirea sunt subiective, dar Sony a introdus câteva schimbări semnificative. Totuși, nu toate aceste modificări au dus la o experiență mai bună. Unul dintre problemele majore pe care le-am avut cu căștile Sony XM4 a fost dimensiunea lor. Acestea erau prea mari pentru a se potrivi în buzunarele mele alături de telefon. Sony a lucrat la acest aspect și a redus dimensiunile WF-1000XM5, astfel încât acestea sunt acum mult mai mici și mai portabile, ceea ce mi-a plăcut foarte mult.

Diferența este mai vizibilă atunci când deschizi carcasa, deoarece și căștile au fost reduse. Conform companiei, căștile sunt cu 25% mai mici decât predecesorul lor și cu 20% mai ușoare. Dacă ați folosit XM4, veți fi încântați să puneți XM5 în urechi, deoarece nu mai par voluminoase. Este o îmbunătățire semnificativă în design, dar nu și în materialul folosit. Finisajul mat și lucios…

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce este anularea zgomotului activ (ANC)?
Anularea zgomotului activ (ANC) este o tehnologie care reduce zgomotul de fundal prin generarea unui sunet care anulează zgomotul nedorit.

Ce înseamnă că o cască este “portabilă”?
O cască este considerată “portabilă” dacă este ușor de transportat, de obicei datorită dimensiunilor sale reduse sau a greutății reduse.

Cum se compară Sony WF-1000XM5 cu modelul anterior, XM4?
Sony WF-1000XM5 sunt mai mici și mai ușoare decât modelul anterior, XM4. De asemenea, au o durată de viață a bateriei îmbunătățită și o anulare a zgomotului activ mai eficientă. Totuși, materialul folosit pentru fabricarea lor nu s-a schimbat semnificativ.

Ce înseamnă “finisaj mat și lucios”?
Un “finisaj mat” se referă la o suprafață care nu reflectă lumina, în timp ce un “finisaj lucios” se referă la o suprafață care reflectă lumina, dându-i un aspect strălucitor.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]