Starfield primește suport DLSS, un cursor FOV și suport pentru monitoare ultrawide

Starfield, jocul dezvoltat de Bethesda, va beneficia în curând de tehnica de scalare DLSS de la Nvidia, un cursor pentru ajustarea câmpului vizual (FOV) și suport pentru monitoare ultrawide1. Aceste actualizări fac parte dintr-o serie de promisiuni pentru îmbunătățirea jocului, care includ și controale pentru luminozitate și contrast, precum și un meniu de calibrare HDR1.

Suportul DLSS și cursorul FOV

Suportul pentru DLSS vine după ce AMD a declarat luna trecută că nu există nimic care să împiedice Bethesda să adauge DLSS în Starfield, în ciuda statutului de „partener exclusiv pentru PC” al AMD pentru acest joc1. Nvidia a lansat, de asemenea, o actualizare a driverului pentru a îmbunătăți performanța Starfield pe GPU-urile sale cele mai recente, după ce experții de la Digital Foundry au descoperit că Starfield are o „experiență ciudat de proastă” pe GPU-urile Nvidia și Intel în comparație cu cele AMD1. Adăugarea DLSS în Starfield nu ar trebui să reprezinte o sarcină prea grea pentru Bethesda, având în vedere că modderii au demonstrat deja cât de ușor este să adauge generația de cadre DLSS 2 și DLSS 3 în joc1.

Cursorul FOV va fi disponibil atât pentru versiunile Xbox Series S / X, cât și pentru cele de PC ale jocului, alături de controale pentru luminozitate și contrast și un meniu de calibrare HDR1. Acest meniu de calibrare HDR ar putea fi un răspuns la feedback-ul primit în legătură cu faptul că HDR-ul din Starfield nu arată prea bine pe televizoarele OLED1.

Suportul pentru monitoare ultrawide

Starfield va beneficia și de suport pentru monitoare ultrawide, cu un raport de aspect de 32:91. Acest lucru este o îmbunătățire față de suportul anterior, care era limitat la rezoluția de 3440×1440 și un raport de aspect de 21:94. Suportul pentru monitoare ultrawide va permite jucătorilor să se bucure de o experiență de joc mai imersivă și să profite de avantajele oferite de aceste tipuri de ecrane.

În concluzie, Bethesda lucrează la o serie de îmbunătățiri pentru Starfield, inclusiv suportul DLSS, un cursor FOV și suport pentru monitoare ultrawide6. Aceste actualizări vor ajuta la îmbunătățirea experienței de joc pentru utilizatorii de PC și console, oferindu-le mai multe opțiuni de personalizare și optimizare a performanțelor.

Releated

Chromebook Plus: Lansarea laptopurilor cu cerințe hardware și caracteristici exclusive

Google a lansat recent o nouă gamă de laptopuri Chromebook Plus, care vin cu cerințe hardware minime și caracteristici exclusive. Aceste dispozitive sunt menite să ofere o performanță superioară în comparație cu modelele anterioare de Chromebook1. Pe 8 octombrie, opt laptopuri noi cu marca Chromebook Plus vor fi lansate în America de Nord, cu prețuri […]

Boți de celebrități alimentați de inteligență artificială: viitorul divertismentului interactiv

Progresele rapide ale inteligenței artificiale (AI) au deschis calea către o nouă eră a divertismentului interactiv. Boții de celebrități bazați pe inteligență artificială devin acum o tendință populară, oferind utilizatorilor o experiență unică și captivantă. Acești roboți nu numai că imită personalitățile celebrităților celebre, dar oferă și o platformă pentru ca utilizatorii să interacționeze cu […]