Twitch impune noi restricții privind nuditatea sugerată în actualizarea recentă a regulilor de conținut sexual

Twitch, platforma populară de streaming, a anunțat o actualizare majoră a liniilor sale directoare privind conținutul sexual. Începând de acum, Twitch interzice “nuditatea sugerată”, o schimbare care a intrat în vigoare imediat. Această decizie vine în urma unei tendințe recente în care streamerii își acopereau corpul cu bare de cenzură negre sau își poziționau cadrele camerei astfel încât să creeze impresia că sunt parțial sau complet dezbrăcați.

Angela Hession, directorul de încredere al clienților Twitch, a scris într-o postare de blog despre actualizare, explicând că, deși unii streameri care participau la această tendință și-au etichetat corect conținutul ca având teme sexuale, ascunzând aceste videoclipuri de pe pagina de pornire a Twitch, utilizatorii pot întâlni în continuare miniaturi sugestive în timp ce navighează pe site.

Noua actualizare a politicii de îmbrăcăminte a Twitch stipulează: “Nu permitem streamerilor să fie complet sau parțial dezbrăcați, inclusiv expunerea organelor genitale sau a feselor. Nici nu permitem streamerilor să implice sau să sugereze că sunt complet sau parțial dezbrăcați, inclusiv, dar nu limitat la, acoperirea sânilor…”

Această schimbare de politică vine la scurt timp după o altă modificare a politicii de conținut sexual a Twitch de luna trecută, care permitea nuditatea artistică (atâta timp cât era etichetată corespunzător) în urma unui stream viral de la un model OnlyFans. Compania a revenit rapid asupra politicii din cauza imaginilor explicite create de AI, interzicând nuditatea realistă sau fictivă în tot conținutul, cu excepția jocurilor clasificate ca Mature.

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce înseamnă “nuditate sugerată”?
Nuditatea sugerată se referă la situațiile în care o persoană își acoperă corpul sau își poziționează camera într-un mod care creează impresia că este parțial sau complet dezbrăcată, chiar dacă nu se vede nuditatea reală.

Ce este Twitch?
Twitch este o platformă de streaming populară, unde utilizatorii pot transmite în direct jocuri video, discuții, artă și multe altele.

Ce înseamnă “streamer”?
Un streamer este o persoană care transmite în direct pe o platformă de streaming, cum ar fi Twitch. Aceștia pot juca jocuri, discuta, crea artă sau face alte activități în timp real pentru un public online.

Ce este AI?
AI este acronimul pentru Inteligența Artificială, un domeniu al informaticii care se concentrează pe crearea de sisteme capabile să efectueze sarcini care necesită inteligență umană.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]