Unde se află Sony CES?

Sony, lider global în domeniul tehnologiei și al divertismentului, a fost un participant obișnuit la Consumer Electronics Show (CES), cel mai mare eveniment tehnologic din lume. În acest an, Sony își va prezenta din nou cele mai recente inovații la CES 2024, care va avea loc în Las Vegas începând cu 9 ianuarie 2024.

Istoria Sony la CES
Relația Sony cu CES datează din iunie 1977, când compania a expus pentru prima dată la CES de vară, care a avut loc la Chicago . De atunci, CES a servit drept o platformă importantă pentru Sony pentru a prezenta lumii cele mai recente tehnologii și inițiative ale sale. De-a lungul anilor, Sony a folosit CES ca o scenă pentru a transmite diverse mesaje și pentru a-și stabili identitatea de “companie de divertisment creativ” .

CES: O scenă globală pentru inovație
CES, cunoscut inițial sub numele de “Consumer Electronics Show”, a început ca o expoziție comercială de electronice de consum. În ultimii 50 de ani, acesta a evoluat semnificativ, suferind modificări în ceea ce privește frecvența evenimentelor și desfășurându-se în diferite orașe gazdă, inclusiv Chicago și Las Vegas. În prezent, CES nu este doar o platformă pentru producătorii de electronice, ci și pentru companii din sectorul auto, al semiconductorilor și al bunurilor de consum . Această evoluție reflectă convergența din ce în ce mai mare a diferitelor industrii în era transformării digitale.

Sony la CES 2024
La CES 2024, se așteaptă ca Sony să își continue tradiția de a prezenta tehnologii revoluționare. Deși detaliile specifice despre exponatele Sony la CES 2024 nu au fost încă dezvăluite, prezentările anterioare ale companiei sugerează că ne putem aștepta la progrese în diverse domenii, inclusiv în tehnologia auto și realitatea virtuală.

Navigarea la CES 2024
CES 2024 va avea loc în diverse locații din Las Vegas, inclusiv la Las Vegas Convention and World Trade Center, Westgate Las Vegas, Renaissance Las Vegas și în alte câteva locații. Pentru a-i ajuta pe participanți să navigheze, locațiile sunt grupate în trei zone geografice: Tech East, Tech West și Tech South.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Ce este CES?

CES, sau Consumer Electronics Show, este cel mai mare eveniment de tehnologie din lume. A început ca o expoziție comercială de electronice de consum și a evoluat pentru a include o gamă largă de industrii, inclusiv industria auto, a semiconductorilor și a bunurilor de consum.

Când a participat Sony pentru prima dată la CES?
Sony a expus pentru prima dată la CES în iunie 1977, la CES de vară, care a avut loc la Chicago.

Când și unde are loc CES 2024?
CES 2024 va avea loc în Las Vegas începând cu 9 ianuarie 2024.

La ce ne putem aștepta de la Sony la CES 2024?
Deși detaliile specifice despre exponatele Sony la CES 2024 nu au fost încă dezvăluite, prezentările anterioare ale companiei sugerează că ne putem aștepta la progrese în diverse domenii, inclusiv în tehnologia auto și realitatea virtuală.

Glosar
CES
: Consumer Electronics Show este o expoziție comercială anuală organizată de Consumer Technology Association. Este o scenă globală unde inovațiile de ultimă generație sunt introduse pe piață.

Sony: Sony Corporation este un conglomerat multinațional japonez cu sediul central în Tokyo. Activitățile sale diversificate includ electronice de consum și profesionale, jocuri, divertisment și servicii financiare.

Realitatea virtuală (VR): Realitatea virtuală este o experiență simulată care poate fi similară sau complet diferită de lumea reală. Aplicațiile VR pot include divertisment (de exemplu, jocuri) și scopuri educaționale (de exemplu, instruire medicală sau militară).

Tehnologia automobilelor: Aceasta se referă la tehnologia utilizată în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și exploatarea automobilelor. Aceasta include progresele în materie de siguranță auto, eficiență a consumului de combustibil și sisteme de divertisment în mașină.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]