watchOS 10 aduce widget-uri pe Apple Watch pe 18 septembrie

Pe 18 septembrie, Apple va lansa oficial watchOS 10, o actualizare majoră pentru sistemul de operare al Apple Watch1. Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului de lansare al iPhone 15. Această actualizare reprezintă una dintre cele mai mari schimbări de design pentru watchOS și, în același timp, o revenire la funcția originală „Glances” de pe primul Apple Watch.

Widget-uri și noi fețe de ceas

În loc să se concentreze pe aplicații individuale, watchOS 10 se bazează pe widget-uri în fiecare față de ceas1. Utilizatorii vor putea accesa rapid diverse funcții, cum ar fi cronometre, muzică sau un episod de podcast, prin simpla rotire a coroanei digitale1. watchOS 10 va include două noi fețe de ceas: una colorată numită Palette și una cu Woodstock și Snoopy12. De asemenea, actualizarea aduce și alte îmbunătățiri, cum ar fi posibilitatea de a adăuga comenzi rapide în colțurile aplicației Activity și înregistrarea automată a ultimei locații cu conectivitate celulară în aplicația Compass1.

Funcții îmbunătățite pentru cicliști

Cicliștii vor beneficia de actualizări importante în watchOS 102. Vor putea conecta senzori de bicicletă Bluetooth și vizualiza date despre putere și ritm cardiac în timpul antrenamentelor2. Ceasul va putea estima, de asemenea, puterea funcțională de prag2. Activitățile de ciclism înregistrate de Apple Watch vor apărea automat pe iPhone2.

În concluzie, watchOS 10 reprezintă o evoluție semnificativă pentru Apple Watch, aducând widget-uri și funcții îmbunătățite pentru utilizatori. Actualizarea va fi disponibilă pe 18 septembrie și va fi compatibilă doar cu Apple Watch Series 4 sau modele ulterioare1.

Releated

Chromebook Plus: Lansarea laptopurilor cu cerințe hardware și caracteristici exclusive

Google a lansat recent o nouă gamă de laptopuri Chromebook Plus, care vin cu cerințe hardware minime și caracteristici exclusive. Aceste dispozitive sunt menite să ofere o performanță superioară în comparație cu modelele anterioare de Chromebook1. Pe 8 octombrie, opt laptopuri noi cu marca Chromebook Plus vor fi lansate în America de Nord, cu prețuri […]

Boți de celebrități alimentați de inteligență artificială: viitorul divertismentului interactiv

Progresele rapide ale inteligenței artificiale (AI) au deschis calea către o nouă eră a divertismentului interactiv. Boții de celebrități bazați pe inteligență artificială devin acum o tendință populară, oferind utilizatorilor o experiență unică și captivantă. Acești roboți nu numai că imită personalitățile celebrităților celebre, dar oferă și o platformă pentru ca utilizatorii să interacționeze cu […]