Windows 11 mai are probleme cu jocurile?

Windows 11, ultima versiune a sistemului de operare al Microsoft, a fost lansată cu promisiunea unei experiențe de joc îmbunătățite. Cu toate acestea, de la lansarea sa, au existat numeroase rapoarte despre probleme de performanță în jocuri, inclusiv scăderi ale numărului de cadre pe secundă (FPS), întârzieri și blocări ale sistemului1234.

Unii utilizatori au raportat că, după actualizarea la Windows 11 Versiunea 22H2, au experimentat scăderi ale FPS și întârzieri ale jocurilor pe care nu le-au întâlnit înainte1. Alții au menționat că au întâmpinat probleme de performanță după instalarea actualizării obligatorii Windows 11 KB50302193. În ciuda acestor probleme, unii utilizatori au raportat că sunt mulțumiți de Windows 11 și că nu au întâmpinat probleme semnificative în jocuri4.

Microsoft a recunoscut aceste probleme și a oferit o previzualizare a unei actualizări care rezolvă unele dintre problemele de performanță în jocuri5. Compania a avertizat inițial despre probleme cu performanța mai mică decât cea așteptată în unele jocuri, după ce unii utilizatori care au trecut la cea mai recentă actualizare Windows 11 2022 (22H2) au observat probleme5.

În ciuda acestor probleme, Windows 11 aduce o serie de îmbunătățiri și caracteristici noi care pot fi benefice pentru jucători. Cu toate acestea, este important să rețineți că experiența de joc poate varia în funcție de hardware-ul dvs. și de jocurile pe care le jucați.

Întrebări frecvente

Ce este FPS (cadre pe secundă)?
FPS este o măsură a cât de multe imagini un joc poate afișa într-o secundă. Un FPS mai mare înseamnă o mișcare mai fluidă în joc.

Ce este întârzierea în jocuri?
Întârzierea în jocuri se referă la întârzierea sau la întârzierea timpului de răspuns între acțiunile jucătorului și răspunsul jocului.

Ce este blocarea sistemului?
Blocarea sistemului se referă la o situație în care computerul încetează să răspundă sau se blochează. Acest lucru poate fi cauzat de o varietate de probleme, inclusiv probleme de software sau hardware.

Ce este actualizarea Windows 11 2022 (22H2)?
Aceasta este o actualizare majoră pentru Windows 11 lansată de Microsoft în 2022. A adus o serie de îmbunătățiri și caracteristici noi, dar a fost, de asemenea, asociată cu unele probleme de performanță în jocuri.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]