Zvonuri despre actualizarea MacBook Pro: ecrane îmbunătățite în curând

Apple ar putea să își actualizeze modelele de MacBook Pro de 14 și 16 inci în acest an, cu ecrane îmbunătățite, potrivit unui raport de la Digitimes1. Cu toate acestea, nu există semne de noi cipuri de siliciu. În ciuda succesului recent al lansării iPhone 15 și a anunțurilor legate de jocuri, se pare că Apple dorește să aducă îmbunătățiri și în gama de laptopuri MacBook Pro.

Ecrane MiniLED mai luminoase și mai eficiente energetic

Se pare că noile panouri MiniLED vor fi cu până la 10% mai luminoase și mai eficiente din punct de vedere energetic decât predecesorii lor1. Acest lucru ar putea duce la o îmbunătățire a duratei de viață a bateriei MacBook Pro. Modelul actualizat ar urma să fie lansat în trimestrul al patrulea al anului 20231.

Niciun indiciu despre cipul M3

Deși se așteaptă ca Apple să lanseze cipul M3 în acest an, nu există nicio mențiune despre acesta în raportul legat de actualizarea MacBook Pro1. De obicei, modelele Pro vin cu o variantă „Pro” și „Max” a cipului, lăsând varianta M3 de bază pentru dispozitivele non-Pro. Este posibil ca M3 să debuteze mai întâi pe MacBook Air și MacBook Pro de 13 inci, precum și pe iPad1.

Ce urmează pentru MacBook Pro?

Deși nu se așteaptă modificări majore ale designului, actualizările interne vor include probabil cipurile M2 Pro și M2 Max, care vor aduce îmbunătățiri semnificative ale performanței5. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă Apple va introduce și alte caracteristici, cum ar fi ecrane OLED sau tehnologia Face ID, în viitoarea actualizare a MacBook Pro5. Se așteaptă ca noile modele de MacBook Pro de 14 și 16 inci să fie lansate în 20235.

Releated